Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 156SW ts 1,8ц или 2,0 jts купувам и се чудя кой е по-добър
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение100 % ще роди по рано ако не му се сменя маслото защото на жтд маслената помпа му е най слабата точка и струва към 300 евро само помпата без работата, като се прецака обаче обикновено, като се прецака помпата преди докато се усетиш че е тя и си скапваш мотора който иска може да погледне http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29107FIAT Bravo 1.9 JTD
Comment
-
Ot Avtora na temata pak
TS избрах, това е, не мога да дам мнение за JTS.
35.000км -би требвало да са реални - ок 12.000km годишно, ако те излаjат в Германия можеш да им върнеш колата - с адвокат става лесно срещу малко паре. Ма не знам доколо е проверимо. (Бобо ми провери старата -7годишна и каза 500.000 км, а тя харчеше ok 100g масло на 15.000км?!-малко сам скептичен) . 3 години и нещо е карана в Германия. Дават ми 1 година гаранция. към 13.000Еvro струва, нова - около 32.000, с некви екстри била, ма те май всички са с екстри - новите 156sw, де. Иначе АУДИ от тоя порядък държи ок 20.000!? Да им се чудиш на акала!? Пак и алфите не само не им отстъпват , а са и по-хубави, да не кажа добри.
Пак мерsи за съветите и отношението, а и за пожеланията. Живи и здрави и по-малко да посещавате сервиза!
А, да - старата се продава - сменил сам сумати неща - свещи денсо на 10-ина хил, съедин... 1,ts Limited, ударенае.... има обява в продава, ако някой се заинтересува. Мисля че си заслужава ремонта.
То тва май роман стана.... sorry
Comment
-
Първоначално публикувано от vsd Покажи съобщениеКолега на кое jtd му се скапва помпата. 2,4 136 коня има проблеми с помпата след повечко километри, другите не знам да имат проблеми с помпата. Като ти прочета поста имам чувството че тези помпи се скапват на всяко едно jtd, а истината е доста по-различна.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Аз викам така който си обича резачките бензинки който се кефи на возията дизел пак и ТС и ЖТД имат проблемни места сички го знаемsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Аз малко късно ма понеже имам наблюдения в/у JTS требва да ви кажа че колата си е нормална кола - или казано по друг начин не е алфапросто звука и държанието на мотора са като на опел примерно
Карал съм известно време ГТ с 2.0 JTS и брера с 2.2 вървят съвсем нормално за теглото и конете си проблеми има само в 2.0 и то не сериозни просто си потраква малко повече от нормалното. Това е съвсем нормални коли са. Обаче има едно обаче тоя мит за ниския разход и спокойното каране го забравете и двете коли харчат доооста повече от ТС нормалните си аналози на вървене
Брерата направо си харчи колкото ГТВ-то ми, а ГТ-то харчеше поне 3 литра отгоре на нормалния ТС (гт-то беше селеспийд и го сравнявам със селеспийд).Та това е в общи линии и нали знаете че с кола втора ръка всичко е късмет
!
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеНе буквализирай все едно като четеш за гръмнал туинспарк и да мислиш че всички гърмят просто и единия и другия двигател при определени обстоятелства дефектират това имах предвидFIAT Bravo 1.9 JTD
Comment
-
има 1.9 ЖТС с 160коня и не е акцизен нали се сещаш 2.2 е акцизенsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеима 1.9 ЖТС с 160коня и не е акцизен нали се сещаш 2.2 е акцизен156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
еминяма да си купа такъф за кво да бутам 4000 бона и отгоре за акциз
тое е нормално по добре 200 коня 10 000 лева ама да знаеш поне за кво ги вкарваш 20 коня разлика заеби да си зема .... и колкото да е икономично .....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениееминяма да си купа такъф за кво да бутам 4000 бона и отгоре за акциз
тое е нормално по добре 200 коня 10 000 лева ама да знаеш поне за кво ги вкарваш 20 коня разлика заеби да си зема .... и колкото да е икономично .....
Бензинова Алфа и икономия са две несъвместими неща, дори ме съмнява и новата малолитражка МиТо 1,4 МРI да падне под 10/100 градско.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Митото е батко няма такава кола карах зад нея като се Юрне не моа да я стигна хах мисля че под 10 ще е ако се кара вечерно време иначе над като сички други въпреки че сега е криза и трафика в софия понамаля по мое виждане ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеМитото е батко няма такава кола карах зад нея като се Юрне не моа да я стигна хах мисля че под 10 ще е ако се кара вечерно време иначе над като сички други въпреки че сега е криза и трафика в софия понамаля по мое виждане ....Тази която имам предвид беше 65 или 85 к.с., нещо от този род, и е обикновено атмосферно бензинче за градски условия.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment